Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Giants 38 Packers 10

2012. november 26. - Asbee

Az éjszaka folyamán nem volt kérdés, esélyt sem hagyva átgázoltunk a sérülésekkel megnyirbált Packers-ön, akiknek nem volt válaszuk a motiváltan kiálló Giants ellen.

A passzjátékra nem lehetett panasz. Manninget mindössze egyszer sackelték, tehát a támadófal minden segítséget megadott neki. Eli remek választ adott az elmúlt hetek kritikáira, hiszen 3 TD átadást adott amivel megelőzte Phil Simms-t az örökranglistán. Azt hiszem ezt a produkciót várta mindenki. A playhívás is korrekt volt, Bradshaw majdnem touchdown ért el egy fake end aroundból, utána egyszer láthattuk a pistol formációt is, majd a következő drive elején full house formációban álltunk fel. Nem tétlenkedett az edzői stáb a két hét során!

Az elkapások terén ezúttal Ahmad Bradshaw vitte a prímet, az előbb említett trükkös játéknak köszönhetően. Rajta kívül Hakeem Nicks volt igazán éles, de touchdwont ért el Victor Cruz, illetve életében először Rueben Randle is. Mindenki olyan teljesítményt nyújtott, amelyet kellett. Láttunk már jobb számokat is elkapóinktól, de a legfontosabb érzésem szerint a 3 touchdown elkapás.

A futójáték szintén kiválóan működött és remek átlaggal futottak running back-jeink. Bradshaw és Brown is jól játszott, ugyanakkor utóbbi szárkapocscsonttörést szenvedett, aminek következtében valószínűleg IR-en köt ki. Da'Rel Scott már korábban oda került, így Brownnal együtt mindössze három futónk van, tehát egy játékost igazolni kell majd erre a posztra. Nagy érvágás lehet játékosunk kiesése, hiszen a red zone-ban extraklasszis teljesítményt nyújtott. Jöhet Wilson!

Áttérve a védelemre, Osi a mérkőzés előtt azt nyilatkozta, hogy ne várjunk sok sacket tőlük. Hát...Rodgers-t ötször vittük földre, amiből egy labdaszerzés is lett! Ennél akkor mostantól több kell:) Azt is el kell mondani, hogy a Packers támadófala azért nem volt a topon, de ez akkor sem volt egy rossz teljesítmény! Kiwanukát is jó volt ismét defensive endként látni.

A linebacker sor is villogott, elsősorban Chase Blackburn nyújtott emlékezetes játékot. Egy jól megtervezett play során sackelte Rodgers-t, majd később majdnem egy bravúros interceptiont is elért. Végig kiválóan mozgott, remélhetőleg  több ilyen teljesítményt látunk tőle! Legtöbbször 3 safety-s formációval álltunk fel, így a LB-k közel Blackburnön kívül Boley volt csak a pályán.

Hogy ez a formáció hatásos legyen, ahhoz kellett Antrel Rolle is, aki véleményem szerint idei legjobb produkcióját mutatta be. Randall Cobbot szinte levette a pályáról, mindössze egy elkapásra futotta a fiatal WR erejéből. Corey Webster ugyan egyszer "elfeledkezett" Jordy Nelsonról, de utána ügyesen helyezkedett és szerezte meg Rodgers passzát. Prince Amukamarát dicsérném meg nagyon, akiből nem sokat láthattunk. Ez annak köszönhető, hogy végig jól őrizte emberét, aki felé nem is repült sok átadás.

Összességében elmondható, hogy Super Bowl győzteshez méltó játékot mutattunk be. Tud ennél jobban is játszani a Green Bay, de az éjszaka folyamán bármelyik NFL csapat ellen komoly esélyekkel léptünk volna pályára. Nem lehet minden mérkőzésen így sziporkázni, de ha folyamatosan hozni tudunk egy magasnak mondható szintet, akkor nem lesz kérdés a rájátszásba jutás!

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr224926255

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása