Magyar New York Giants Szurkolói Blog

PFF osztályzatok a Redskins ellen

2015. szeptember 27. - Asbee

Lássuk a Pro Football Focus hogyan értékelte játékosaink csütörtöki teljesítményét.

Az offense legjobbja Eli Manning volt, aki feledtetni tudta eddigi hibáit és majdnem tökéletesen játszott. +3.4-es osztályzata jónak mondható, ezt vártuk tőle. Őt követte Rueben Randle (+2.1), aki végre úgy játszott ahogy azt várnánk tőle. Ennek ellenére félő, hogy nem tud majd konzisztenssé válni. Odell Beckham sem sokkal maradt el tőle, több hasznos elkapást és egy TD-t is bemutatott, ez pedig +1.6-os osztályzatra volt jó. A támadók közül Geoff Schwartz (+1.5), Daniel Fells (+0.7) és Justin Pugh (+0.3) zárt még "pozitívan".

Az offense legrosszabbja Marshall Newhouse volt (-5.2), akit a vártnál jobban is lehúztak. Elsősorban a futásblokkolásban szenvedett (-3.1), de a passzok segítésében sem volt megfelelő. Ennyire azért nem volt rossz, de tény, nyugodtabb lennék ha maximum csereként jutna szóhoz. Rajta kívül John Jerry (-1.5) és Larry Donnell (-1.6) sem kápráztatta el a szakértőket.

Markus Kuhn nem játszott, ez pedig a védőfal jó játékát vonta maga után. Johnathan Hankins (+2.8) és Jay Bromley (+2.5) is remekelt, ha továbbra is így tudnak játszani láthatunk még szép pillanatokat a D line-tól is. Devon Kennardnak is jó meccse volt, a játék minden elemében odatette magát, ez pedig +2.0-es ratingre volt jó. Lehet tényleg lesz egy jó linebackerünk... Nikita Whitlock kapott 9 snapet defensive takcle-ként is, ő pedig élt a bizalommal, hiszen megközelítette Hankins és Bromley színvonalát is (+2.1). Prince Amukamara és Jayron Hosley szintén remekelt, főleg utóbbinak örülhettünk végre.

Persze a védelemben is voltak gyenge embereink. Cullen Jenkins (-1.9) és George Selvie (-2.2) kapott egy rakat snapet, de nem sokra futotta az erejükből. Damontre Moore szintén nem villogott, Jonathan Casillas játékát pedig beárnyékolta a gyenge coverage.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr727844728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása