Magyar New York Giants Szurkolói Blog

NFL Fantasy League(s?)

2018. július 31. - MyG

Az egyik NFL-es Fantasy League ma biztosan megalakul. Még két hely kiadó, de már néhánnyal több linket küdtem.. Aki gyorsabb, az lesz a TrueBlueGiants Liga tagja.

Viszont a címben feltételesen szereplő többes szám jel nem véletlen. Sokan jelentkeztetek, igaz többen "elvesztek" közben. Éppen ezért, ma este, amikor a TrueBlueGiants megalakult, kellő érdeklődés esetén indul egy másik NFL-es Liga is. A minimális létszám 6, minél kisebb a csapatlétszám, annál nagyobb annak a lehetősége, hogy több sztár is legyen a csapatban, szóval a kis létszámnak is vannak előnyei...Aki nem regisztrált a TrueBlueGiants-be és érdekli az NFL Fantasy Football, az erre a posztra jelentkezhet a HungarianNYG_Fans tagjának. (Az a TrueBlueGiants tag, aki halmozná az élvezeteket, többféle taktikát próbálna ki egyszerre, szintén jelentkezhet.), sőt, ha valaki gyakorlottabb és érdekli egy co-manageri pozíció, more than welcome. :-)

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr3514152187

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása