Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Biztosan ez kellett nekünk?

2020. január 13. - Asbee

Joe Judge első feladata az edzői stáb összeállítása lesz. Megtudtuk, hogy Thomas McGaughey személyében marad a special coordinatoruk és a WR edző Tyke Tolbert sem távozik. Tegnap jelentették be, hogy Patrick Graham lesz a defensive coordinator, a hírt pedig szerintem nagyon sokan kétkedve fogadták.

Az hagyján, hogy két órával később a csávó nevét is elfelejtettem, de abból a Miami Dolphins-ból érkezett Graham, amelyik a liga egyik legrosszabb védelmét tudta kiállítani és ez még akkor sem jelent felmentést, ha végignézünk a gyenge kereten. A 30. helyen végeztek a teljes mérkőzésen és a játékonként beszedett yardok és az engedett first downok tekintetében. A sackek számában ligautolsók lettek és a támadóink is hülyét csináltak belőlünk. 180 fokos fordulatot vett Minkah Fitzpatrick pályafutása Pittsburgh-ben, pedig már kezdték bustnak elkönyvelni délen. Igaz ebben benne van Brian Flores munkája is, aki védőedző. Vannak tehát akik inkább őt okolják a gyenge szereplésért, míg mások elkezdték isteníteni a vezetőedzőt a szezon második felében mutatott feltámadásért. Na de lássuk ki is az a Patrick Graham.

2009-ben került az NFL-ben, a New England Patriots stábjának a tagja volt egészen 2015-ig. Ekkor hozzánk került, Ben McAdoo-nál volt DL edző. 2018-ban a Packers-nél talált menedéket, majd tavaly került a Dolphins-hoz. Nincs nagy tapasztalata tehát coordinatorként, elsősorban pozíciós edzőként dolgozott.

Ahogy céloztam rá az elején, én sem vagyok elragadtatva ettől a lépéstől, jelen pillanatban kifejezetten rossz döntésnek tartom Graham kinevezését. Joe Judge megszerzése is elég nagy meglepetést keltett, vele kapcsolatban szintén komoly kérdőjelek vannak. Számos jó dolgot mondott a bemutatkozó sajtótájékoztatóján, de nem a nyilatkozatok hozzák meg a  győzelmeket és az az érzésem, hogy Bill Bellichicket szeretnék lemásolni az edzőink, ezzel pedig jó néhányan megszívták már korábban. Nem szoktam leírni a szakembereket a kinevezésük előtt, de engem nem tudtak meggyőzni arról, hogy a jó irányba sikerült elmozdulnunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr115407856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása