Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Kik érkezhetnek a második körben?

2020. április 24. - Asbee

Andrew Thomas lett az 1/4-es választottunk, így sikerült megerősíteni a támadófalat. Vajon a védelem is megkapja az upgrade-et vagy továbbra is az offense marad terítéken?

A logika azt mondaná, hogy a defense jön, hiszen továbbra is a liga végéhez tartozik az egységünk. A legjobban egy passzsiettetőre van szükség, de nekem annyira nem tetszik a felhozatal. Ide sorolhatjuk Zack Baunt, aki egy LB/EDGE hibrid. Elmondtam, hogy annyira nem kedvelem az ő játékát, úgy érzem, hogy el fogják nyomni az NFL-ben. Yetur Gross-Matos a következő név, benne pedig egy Taco Charlton 2.0-át látok. Marlon Davidson és A.J. Epenesa belső falemebr lehet a védelmünkben. Végignézve a névsoron nem vagyok meggyőződve róla, hogy ezt a posztot kellene megerősíteni a második körben.

Nem találok olyan linebackert, aki felmerülne nálam a 2/4-nél, így ide csak letrade esetén várok erősítést.

Szükség lehet egy cornerbackre is, de elsősorban a slotban, így az a véleményem, hogy nem ez a pozíció lesz a prioritás. DeAndre Bakertől kell a javulás, tavaly első körös volt, nem szokás lemondani ennyi idő alatt a top tehetségekről. Nickel formációban egyébként bevethető Julian Love is, hiszen safety-ből van kínálat. Xavier McKinney, Grant Delpit, Jeremy Chinn... Mindenki válassza ki a maga emberét.

No de az offense. Jelenleg nincs kezdő centerünk, de lehet, hogy hajnali fél 2 körül már lesz? Lloyd Cushenberry III és Matt Hennessy készen áll. Tyler Biadasz-nál a 3. kör végén is duzzognék.

Dögig van a draft elkapóval is, Tee Higgins lehet a célpont, Dave Gettleman kedveli a magas célpontokat, anno ő draftolta Kelvin Benjamint és Devin Funchess-t is. Elérhető még Denzel Mims, Laviska Shenault és Michael Pittman, el tudom képzelni, hogy ide érkezik az erősítés.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr4515638302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása