Magyar New York Giants Szurkolói Blog

5 dolog, amire figyeljünk a Steelers ellen

2020. szeptember 14. - Asbee

Az éjszaka folyamán mi is megkezdjük végre a 2020-as szezont. A Pittsburgh Steelers csapatát látjuk vendégül, akik a mérkőzés esélyeseiként lépnek pályára, de a bizonytalansági faktor miatt jelen pillanatban semmit sem lehet kijelenteni. Most összeszedem azt az 5 tényezőt, amelyekre hatványozottan figyelnünk kell.

Büntetések

Fiatal keret, új edzői stáb, rövid felkészülés, elmaradt előszezon. Csupa olyan elemek amelyek azt vetítik elő, hogy vélhetően nem mi leszünk a legkonzisztensebb csapat a ligában. Általános vélemény Joe Judge-ról, hogy nagyon odafigyel a részletekre és ő is többször lenyilatkozta, hogy mindent megtesz a buta hibák minimálisra csökkentéséért. Egy-egy holding vagy pass interference benne van a játékban, de a sorozatos false startokat és a delay of game miatti időkéréseket nem szeretném megtapasztalni.

Daniel Jones és a labdaeladások

A labdaeladások tekintetében nagyot kell fejlődnie az irányítónknak, most pedig csattanós választ adhat a kritikusainak. Az interceptionök számával nem volt probléma, azonban már egy nagyobb őszi szellő is kisodorta a kezéből a játékszert. Igazi ballhawk védelem volt tavaly a pittsburgh-i defense és ugyan ebben a tekintetben rendre vissza szoktak esni a csapatok, de kiváló teszt lesz ez Jones-nak.

Sikerült javítani a támadófalon?

Kiüli Nate Solder a szezont, akinek a teljesítménye sajnos Ereck Flowers-t idézte a vakoldalon. Andrew Thomas fogja őt helyettesíteni, akinek így az egyik legnehezebb pozícióban kell helytállnia. Emiatt Cameron Fleming ölébe hullott a túloldali kezdő hely, akivel nem vagyunk beljebb. Nagy kérdőjel Nick Gates, ő egyelőre három korrekt mérkőzést tud maga mögött, igaz azokat nem centerként abszolválta. Kevin Zeitler biztos pont, de Will Hernandeztől javulás kell.

Pass rush? Az valami pokémon?

Az elmúlt két és fél évben teljesen átalakult a passzsiettetőink névsora (is). Egy unorthodox manőverrel visszahoztuk Markus Goldent, akitől nem várom azt, hogy megismételje a tavalyi játékát, ráadásul nem is tűnt túl boldognak a returnt követően. Erős edzőtábora volt Lorenzo Carternek, de amíg nem bizonyít a tétmeccseken, addig nem vagyok túl bizakodó vele kapcsolatban. Ellenben Oshane Ximines-ben megvan a potenciál, hogy valódi pass rush specialista legyen és Osi Umenyiorát idézze. Kyler Fackrell is megkapja a maga lehetőségét, aki a legjobb szezonját Patrick Graham asszisztálása mellett töltötte.

A secondary problémái

Valószínűleg jobban tartunk a defensive backjeinktől, mint a Steelers elkapói. Óriási szükség lenne egy szélsó cornerbackre és egy free safety-re. Tetszett nekem James Bradberry leigazolása, de a túloldalon Corey Ballentine vagy Isaac Yiadom lesz a kezdő, akik közül senki sem életbiztosítás. A lábtörése után lábadozik Xavier McKinney, de Jabrill Peppers és Julian Love mellé érkezett Logan Ryan, viszont ők elsősorban a boxhoz közel érzik jól magukat. Vajon ki fog felügyelni a mély zónákért?

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr5216200468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása