Magyar New York Giants Szurkolói Blog

53-as roster tipp (PS week 1 edition)

2022. augusztus 16. - Asbee

Az első előszezon mérkőzést letudtuk, jöhet tehát az első találgatás az aktív keretet illetően.

Offense

QB (2): Daniel Jones, Tyrod Taylor

Van kérdés? Nincs kérdés.

RB (4): Saquon Barkley, Matt Breida, Antonio Williams, Gary Brightwell

Saquon Barkley és Matt Breida helye biztosnak számít, mögöttük azonban nagy csata várható, hiszen szinte mindegyik futónk jól játszott a Patriots ellen. UDFA-ként hátrányból indul Jashaun Corbin, de jelenleg nagy biztonsággal a gyakorlócsapatba tehető lenne, meglepődnék, ha bárki elvinné onnan.

WR (7): Kenny Golladay, Kadarius Toney, Wan’Dale Robinson, Darius Slayton, Collin Johnson, Richie James, C.J. Board

Nem tudom hogy halad Sterling Shepard felépülése, de jelen pillanatban reális esélyt látok arra, hogy PUP listán kezdje meg az alapszakaszt. Ez azt jelentené, hogy az első négy héten semmiképp sem léphet pályára, utána pedig 21 napig lehetne aktiválni, ellenkező esetben kihagyja a teljes szezont. Elképzelhetőnek tartom, hogy megpróbáljuk elcserélni Darius Slaytont, aki az egyik nap még a harmadik csapattal készült, a mérkőzésen pedig a kezdőknél kapott snapeket… A preseason sztárja eddig Collin Johnson, aki ugyan bemutatott egy fumble-t, de azon kívül az edzéseken és a mérkőzéseken is kiválóan játszott.

TE (4): Daniel Bellinger, Chris Myarick, Jordan Akins, Jeremiah Hall

Nem a tight endektől várjuk a meccsdöntő megoldásokat, elsősorban a futásblokkolásban kell jeleskedniük. Komoly szerep hárulhat az újonc Daniel Bellingerre, de el tudom képzelni, hogy rotációban fogjuk alkalmazni a játékosainkat. Chris Myarick a kedvencem, Jordan Akins személyében pedig kell egy tapasztalt TE. Meglepetést jelenthet Jeremiah Hall, aki RB/FB/TE hibrid, a sokoldalúságát pedig szerintem megpróbálják majd kihasználni Brian Dabollék.

OL (9): Andrew Thomas, Shane Lemieux, Jon Feliciano, Mark Glowinski, Evan Neal, Ben Bredeson, Josh Ezeudu, Devery Hamilton, Max Garcia

Ahogy az elkapóknál Sterling Shepard, itt Matt Peart maradhat a PUP listán. Az első két szezonjában nem tudta kiszorítani a borzasztóan játszó Nate Soldert, de a gyenge mélység miatt nem bánnám, ha visszatérne. Tackle-ként is bevethető az újonc Josh Ezeudu, de a játéka alapján egy „redshirt” évre szüksége lesz ahhoz, hogy felvegye az NFL ritmusát. Ellenben a Patriots ellen nagyon jól játszott Devery Hamilton, aki az edzéseken is helytállt.

Defense

IDL (5): Leonard Williams, Dexter Lawrence, Justin Ellis, Jalyn Holmes, D.J. Davidson

A kezdőink egyértelműek, a keretbe kerülésért azonban lehet némi harc, hiszen ide pályázik Nick Williams is. Nagyon dicsérik D.J. Davidson munkamorálját, azonban az előttünk álló két mérkőzésen javulnia kell, bár ötödik körös választottként meglepne, ha rögtön a gyakorlócsapatba kerülne.

EDGE (5): Azeez Ojulari, Kayvon Thibodeaux, Jihad Ward, Elerson Smith, Oshane Ximines

Az eszemre hallgattam, hiszen kimaradt Quincy Roche. Kiválóan mutatkozott be tavaly, idén azonban a depth chart aljára került és jobb teljesítményt nyújt nála Elerson Smith és Oshane Ximines is. A gyakorlócsapatba elférhet még Roche, azonban elképzelhetőnek tartom, hogy tavalyhoz hasonlóan idén egy másik franchise csap le rá a keretszűkítéskor.

LB (5): Blake Martinez, Tae Crowder, Micah McFadden, Darrian Beavers, Carter Coughlin

Az első négy hely adott, de egy ötödik LB-t is a keretben tarthatunk. Nagyon vacilláltam Carter Coughlin és Austin Calitro között, hiszen utóbbi remekelt múlt csütörtökön, Coughlin stílusa azonban remekül illeszkedne Wink Martindale rendszerébe. Stay tuned!

CB (5): Adoree’ Jackson, Aaron Robinson, Darnay Holmes, Cor’Dale Flott, Rodarius Williams

Komoly gondban lehetünk a cornerbackek között, nincs más játékosunk, akit érdemes lenne az aktív keretben alkalmazni. Elképzelhetőnek tartom, hogy a keretszűkítéskor lecsapunk valakire.

S (4): Xavier McKinney, Julian Love, Dane Belton, Andrew Adams

Kulcscsonttörés miatt az oldalvonal mellé kényszerült Dane Belton, de a hírek szerint felépülhet a kezdésre.

ST (3): Graham Gano, Jamie Gillan, Casey Kreiter

Nincs itt semmi látnivaló.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr3617909195

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása