Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Elküldtük Jacobs-t

2012. március 10. - Asbee

Szerződést bontottunk egyik kiváló futónkkal, Brandon Jacobs-szal. Nem sikerült megegyezni szerződése átstrukturálásról, így távoznia kell. Jacobs 2005-ben lett a Giants tagja, 4. körös draft pickként. Kereken 100 mérkőzést játszott a regular seasonban és 11 rájátszás meccset. Legjobb éve a 2008-as volt, mikor 1089 yardot futott és 15 TD-t szerzett.Az utóbbi két évben azonban Ahmad Bradshaw került előtérbe, így Jacobs második számú futóvá vált. Távozásával egy új éra kezdődik meg a futójátékban.

További hír, hogy két ERFA (Exclusive Rights Free Agents), Jake Ballard és Bruce Johnson szerződést kapott. Az új kollektív szerződés alapján az ajánlott szerződést alá kell írniuk, így mindketten egy egy éves 540 ezer dolláros kontraktust kaptak.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr774301017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása