Magyar New York Giants Szurkolói Blog

A 6. napon......

2012. augusztus 03. - Lotus86

A training campben továbbra is zajlik az élet. Íme, a 6. Nap legfontosabb eseményei.

rolle webster.jpg

A tegnapival ellentétben napos idő várta a srácokat és végre elmondhatjuk, hogy csapatunk is túl van az első komplett vállvédős edzésén.


Az első kakaskodások is kialakultak a játékosok között. A Brandonok csatáját Bing nyerte Collins ellen, miután egyszerűen letépte Brandon Collins sisakját. Az „Atlasz testű” Martellus Bennett sem bírt magával és belekötött a Kiwanuka – JPP duó egyikébe a nap utolsó játékában. Nem lehetett megmondani sem a győztest, sem az ellenfél személyét de Coach Coughlin nem volt boldog.


Jayron Hosley és Dante Hughes is hamarabb fejezte be az edzést a többieknél, az ok azonban nem sérülés, hanem dehidratáció. Nincs újabb Hír TT térdével kapcsolatban, de Coughlin kijelentette, hogy ő addig pozitívan áll a dolgokhoz, amíg valaki rossz híreket nem közöl.
Érdekesség, hogy Jaquain Williams a safety-kkel dolgozott. TT sérülése, Sash eltiltása, Rolle slot cornerbe mozgatása miatt a csapat próbálja megtalálni Deon Grant utódját.


Domenik Hixon keményen dolgozik a visszatérésen, látszólag félelem nélkül játszik, ennek pár szép elkapás lett a gyümölcse.  A legszebbet a 2 minute drillben mutatta be Amukamara ellen. Az oldalvonal mellett felugrásból kapott el egy mély passzt, miután kizökkentette a tökéletesen helyezkedő Amu-t
Will Hill továbbra is szépen teljesít, számos szép play fűződik a nevéhez. Tyler Sash eltiltásával, Antrell Rolle slot cornerbe mozgatásával megnyílt előtte az út a végleges roster hely felé, és szemmel láthatólag ő is tud róla.
Joe Martineknek alulméretezett  és fejlődnie kell futás blokkolásban és a blitzek felvételében, de tegnap mutatott szép dolgokat mindkét kategóriában. Az egyik play során, mondhatni „seggre fejelte” a blitzelő Hughest. A Perrillouxra támadó többi játékost természetesen nem tudta megállítani, de a feladatát elvégezte.


Voltak olyan játékosok is, akiknek nem sikerült a túl jól a nap. Ramses Barden aka „Mr. Training Camp” elejtett egy passzt, 3 és 2-nél engedte, hogy Justin Tryon leüsse előle a labdát később pedig képtelen volt elszakadni Michael Coe-tól.
Az UDFA Janzen Jackson megszenved a posztváltással. Egyetemi évei alatt safety poszton játszott, de mi CB-t akarunk faragni belőle. Jelen állás szerint ez nem fog menni.


Az MLB csata továbbra is folyik, hiszen az amúgy kedves ember hírében álló Mark Herzlich a jelek szerint mindent elkövet, hogy megszerezze Chase Blackburn munkáját. A coverage gyakorlatok során bemutatott egy gyönyörű playt, kiválóan olvasta David Carr szándékát majd sebességét kihasználva piszkálta el a labdát a 15 yardos route-ot futó Randle elől. Mint azt az elmúlt pár nap eseményei is mutatják, Herzlich felépülése nagyon jól halad, míg tavaly főleg a sebességével voltak gondok, addig idén nem egyszer mutatott meglepő mozgékonyságot. Blackburn azonban nem adja magát könnyen, kétszer is sikeresen állított meg futó játékot a backfielden.


Az 1-1 elleni gyakorlatok során Bruce Johnson bénázott kicsit. Először késve reagált és az INT helyett egy Hixon elkapás lett a dolog vége, majd később egy megcsúszás után Reuben Randle verte meg és mutatott be elkapást rajta.
Antrell Rolle INT-et fogott, David Carr passzát halászta le.


A 7-7 elleni gyakorlatok során Randle ismét felhívta magára a figyelmet, miután egy rövid átadást kapott el úgy, hogy emberét kétszer is megverte. Először a snapnél, majd amikor észrevette, hogy a labda rövid, visszafordult és kibrusztolta az elkapást.


A 11-11 elleni gyakorlatok során Cruz felugorva kapta el a labdát Rolle mellett.
Nem lehet kifejezetten játékost kiemelni, de 3 screen playt is megjátszott a csapat és mindhárom tetemes yardot hozott a konyhára a kilátogatott rajongók legnagyobb örömére.


Lawrence Tynes 6-ból 5 field goalt értékesített. Az egyetlen hibáját 46 yardról követte el, és nem is ő, inkább a szél volt a felelős érte. Egyébként az a rúgás volt az eddigi legtávolabbi próbálkozása és ez egyetlen rontása is idén.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr274693404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása