Magyar New York Giants Szurkolói Blog

John Mara OBJ-ről

2018. március 26. - MyG

Ma arra ébredtem, hogy egyre több sajtótermék jelenteti meg különböző köntösbe burkolva a hírt: John Mara nem zárja ki annak a lehetőségét, hogy a csapat OBJ-t (is) elcserélje. Úgy gondolom, beszélnünk kell róla.

Mostanában három negatív hír is keringett Odellről, megjelent egy felvétel, ahol állítólag verekedésbe keveredik, illetve biztonsági embereinek viselkedése miatt nagy összegre beperelik, egy korábbi videón gyanús anyagokkal látható.  A verekedés videót cáfolták, a többi hírt is ügyvédek segítségével cáfolja. De most itt nem is ezen hírek valódi- vagy álhír volta a téma.

Tudjuk, OBJ kijelentette, hogy a legjobban fizetett játékos szeretne lenne, de legalábbis számít arra, hogy tehetségének, képességének megfelelő fizetést kapjon.

A tulajdonos John Marának úgy tűnik elege lett abból, hogy OBJ-vel kapcsolatos kérdésekre válaszoljon. Ilyen választ adott az OBJ-vel kötendő szerződést firtató, menetrendszerű kérdésre:

"Erre a kérdésre nem válaszolhatok ilyen vagy olyan módon. Szó sincs róla, hogy árulnánk. Még egyszer, amikor egy 3-13-as szezonon vagyunk túl, olyan gyengén játszottunk ahogy, akkor nem mondhatom, hogy bárki is érinthetetlen lenne."

"Kezd elegem lenni a Beckham viselkedését firtató kérdésekből. Úgy gondolom, ő tudja, hogy mit várunk tőle és minden tőle függ."

OBJ egyedülálló személyiség, kimagasló képességű játékos, egyelőre az NFL legnagyobb tehetsége. Olyan valaki, aki megéri a vele való különleges foglalkozást. Az kétségtelen, hogy oda kell rá figyelni, befektetést igényel (itt most nem az anyagi befektetésre gondolok). De ez többszörösen megtérülő befektetés lehet. Személy szerint sokkolna, ha a Giants elengedné. Azt mondják, egy zseni sem ér annyit, hogy ennyit foglalkozzanak vele. Egy zseni nem, de Odell Bekcham igen. Úgy vélem annak van most a legnagyobb esélye, hogy ezt az évet még egy éves szerződéssel csinálja végig, utána franchise tag-et kaphat. De semmi nincs eldöntve.

Remélem, a csapat foggal-körömmel küzdeni fog érte, ő pedig a csapatért.

objfigyelmeztetes.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr4013780008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása