Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Giants mock draft 3. rész

2012. április 19. - Asbee

Jöjjön az utolsó felvonás a mock draftról. Az első két változat megtalálható itt és itt. Kissé elgurult most a gyógyszerem…

1/32: Jerel Worthy, DT

BPA húzásként könnyen kiköthet Worthy New Yorkban. Kiváló értéket képvisel az első kör végén. Canty és Joseph jól teljesít, igaz előbbi fizetése brutális, a defensive line azonban véleményem szerint soha nem lehet elég erős. Rocky Bernard vélhetően távozik, Marvin Austin két éve nem lépett pályára. Draftolása esetén elmondható lenne, hogy nem a legnagyobb needre jött, a rosteren viszont simán elfér, akár kezdővé is válhat rövid idő alatt. Ne feledjük, JPP is hasonlóan érkezett!

2/36: Chris Polk, RB

Ugyan futót legszívesebben az underclassmenek közül draftolnék és a hátsóbb körökben, Chris Polk játéka viszont megtetszett. Erőteljes felépítésű, sebességével sincs gond, személyisége alapján is szimpatikus nekem, egyetemi pályafutása alatt remek számokat produkált… Remek utódja lenne Jacobs-nak. Ha ott lesz még 2/36-nál, miért ne?

3/94: Michael Egnew, TE

Egnew jó megoldás lehet a tight end posztra. Utolsó két évében remekelt, 762, majd 523 yardot termelt elkapásokból. Leginkább a rövid yardos szituációkban használható, Travis Beckumnál láttuk időnként, Egnew jobb lehet nála, plusz ugyebár Beckum szerződéséből már csak egy év van hátra. Második számú tight endként mindenképp hasznos lehet. A combine-on remekelt, a tight end class egyik legjobban teljesítő játékosa volt.

4/127: Tony Bergstrom, OT

Sok jót hallottam róla, a mock draft game-ben is őt húztam. Első reakció amit kaptam, a „Menj a p…..a őt én akartam!” volt. Akár guardként is bevethető. Kezdetben a backup szerepre tökéletes lenne, az évek múlásával viszont kezdővé is válhat.

*4/131: T.Y. Hilton, WR/KR

Ugyan nem a legmegfelelőbb méretekkel rendelkezik (5’10” és 180 lbs), ennek ellenére mind elkapóként, mind returnerként is a csapat hasznára válhat. Deep threat veszélyt jelent, személyében újabb olyan elkapó lehetne a rosteren, aki bármikor képes lehet a big play-re. A visszahordásoknál több TD-t is magáénak tudhat, a special team magasabb dimenzióba léphetne játékával. Ugyan returnert csak az utolsó két körben draftolnék, Hilton azonban méretei ellenére elkapóként is hasznos játékossá válhat.

6/201: Ron Brooks, CB

Az LSU csere cornerback-je volt, leginkább a nickel vagy a dime formációkban lépett pályára. Nagy tapasztalattal rendelkezik, 2008 óta mind az 52 mérkőzésen pályára lépett. Akár visszahordóként is bevethető ő is. Ugyan cornerback poszton jól állunk, Brooks érkezése viszont még nagyobb versenyt generálhat, plusz az is kérdés, hogy elkerülik-e végre a sérülések a csapatrészt.

7/239: Vontaze Burfict, LB

Hát igen… Mondtam, hogy sokkolni fogom a rendszert. :D Burfict első körös játékosból értékelte le magát potenciális UDFA playerré. Össze-vissza nyilatkozik, megy a saját feje után, a csapatok nem is érdeklődnek iránta. A legnagyobb esély arra van, hogy totális bust lesz belőle, hetedik körben, Super Bowl győztesként viszont úgy érzem bevállalható. A LB sor valamilyen szinten javult, ha kihullik „szuperhősünk”, akkor a jelenlegi játékosok is nyugodtan eljátszogathatnak a poszton. Ha valaki játékost tudna belőle faragni, az Tom Coughlin lenne.

Végül pedig nem maradt más hátra, egy táblázatban összefoglalom a három változatot. Ti kit és milyen posztra húznátok a felsorolt játékosok helyett?

  1. változat 2. változat 3. változat
1/32 Mike Adams, OT Coby Fleener, TE Jerel Worthy, DT
2/36 Mohamed Sanu, WR Mitchell Schwartz, OT Chris Polk, RB
3/94 Robert Turbin, RB Brian Quick, WR Michael Egnew, TE
4/127 Derek Wolfe, DT Jake Bequette, DE Tony Bergstrom, OT
*4/131 Brian Linthicum, TE Garth Gerhart, OG/C T.Y. Hilton KR/WR
6/201 Desmond Wynn, OG Sean Richardson, S Ron Brooks, CB
6/239 Louis Nzegwu, DE Bobby Rainey, RB Vontaze Burfict, LB

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr914460233

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása