Magyar New York Giants Szurkolói Blog

A PFF értékelései a Patriots ellen

2022. augusztus 15. - Asbee

A véleményünket már elmondtuk a szombati podcastben, most pedig jöjjenek a PFF számai a Patriots elleni mérkőzésünkről.

Offense

Devery Hamilton lett az MVP (90,1), aki 70 snapet játszott vakoldali tackle-ként. Korey Cunningham és Matt Gono sérülés miatt távozni kényszerült, Matt Peart pedig még nem tért vissza az ACL szakadása után, így itt a lehetőség a másodéves játékos előtt, hogy a csapatba kerüljön. Ben Bredeson volt a második (90,0), akinek centerként kellett helytállnia, de Shane Lemieux kiválásával valószínűleg ő lesz a kezdő bal oldali guard. Nincs nála jobb opciónk. A liga egyik legalulértékeltebb falembere volt tavaly Andrew Thomas és ott folytatja, ahol egy éve abbahagyta (82,5). Beszéltünk a futóinkról, szinte mindenkivel elégedettek lehettünk, a PFF pedig Antonio Williams-t (75,3) és Gary Brightwellt (74,3) rangsorolta a legmagasabbra.

A lista alján Jamil Douglas tanyázik (43,6), aki ráadásul meg is sérült, de a beszámolók alapján az edzőtáborban sem találta a ritmust. Őt követi Kenny Golladay (44,1) és sajnos ezen sem tudunk meglepődni, hiszen az end zone közelében mutatott be egy dropot. Több elkapónk sem remekelt, Keelan Doss (46,0) és C.J. Board (52,1) teljesítményétől sem voltak elájulva. Az újonc Daniel Bellinger értékelése is elég alacsony (50,5), de vele nem voltam különösképp elégedetlen.

Defense

Sokat ért Austin Calitro számára az INT (95,6), amelyet a buta büntetése sem tudott lerontani. Micah McFadden is remekelt (88,4), ez pedig szintén jó hír, hiszen könnyen lehet, hogy az utolsó New yorki szezonjához érkezett Blake Martinez. Nem játszott sokat Jihad Ward (86,4), de 10 snap felett van, így az ő játékát már figyelembe veszem. Cor’Dale Flott munkáját is kiválónak ítélték (79,3) ami nem csoda, hiszen a három felé repülő átadásból mindössze egy lett sikeres és azzal is csak 2 yardot hozott az ellenfelünk. A gyakorlócsapatba kerülés lehet a safety Nate Meadors esélye és elképzelhető, hogy eddig jó úton jár (69,0).

A lista alja abszolút megfelel a gondolataimnak, hiszen ahogy hallottátok a podcastben sem a cornerbackek sem a defensive tackle-k játékával nem voltam elégedett. Az újonc D.J. Davidson lett a legrosszabb (29,9) és remélem, hogy javulni tud, hiszen már idén várhatna rá némi szerep a rotációban. Utána négy cornerback következik, név szerint Zyon Gilbert (37,0), Darren Evans (37,6), Aaron Robinson (42,8) és Michael Jacquet (44,3). Közülük Robinson blamája igazán gyászos, hiszen kezdő játékosként számolunk vele és nem tudott mit kezdeni az újonc Tyquan Thorntonnal. Nem valószínű, hogy Gilbert és Evans a csapatba került, Jacquettől pedig azóta már el is köszöntünk.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr3117908643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása